Projekt pod nazivom „Zeleni vrtovi Poilovlja“ ostvario je pravo na dodjelu bespovratnih sredstava sukladno projektnoj prijavi na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“ odnosno temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava (kodni broj: KK.06.1.2.02.0015) koji je 16. srpnja 2018. potpisan s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. Projekt se financira sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ Projekt provodi Grad Garešnica sa projektnim partnerima Turistička zajednica Sjeverna Moslavina i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko bilogorske županije.

Grad Garešnica, OIB: 58382750026, Vas poziva da podnesete ponudu za „Osvježenje za školsku djecu na radionicama“. Procijenjena vrijednost predmetne nabave iznosi ukupno 8.000,00 kn (PDV nije uključen). Trošak se odnosi na  hranu i piće (voda, sokovi, sendviči, grickalice i sl) za 20 radionica na kojima će sudjelovati po 20 djece, a održat će se tijekom trajanja provedbe projekta, završno sa lipnjem 2020. godine. Ponuda će biti odabrana prema kriteriju najniže cijene.

Molimo Vas da svoju ovjerenu Ponudu pošaljete mailom najkasnije do 13.03.2019. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..