Djelatnost Škole obuhvaća odgoj i redovno, obvezno školovanje, druge oblike školovanja djece i mladih i predškolski odgoj. Osnovna škola Trnovitički Popovac je samostalna centralna škola bez područnih razrednih odjela. Njeno upisno područje obuhvaća djecu iz Trnovitičkog Popovca, Oštrog Zida, Gornje Garešnice, Novog Sela, Podgarića, Velikog Prokopa, Šimljanika, Kostanjevca, Begovače i dijela Malog i Velikog Pašijana. Osim učenika koji do škole idu pješice, zbog raspršenosti naselja učenici iz ostalih sela prevoze se do škole prije i poslije podne đačkim autobusom.

Učionički prostor škole obuhvaća 4 klasične učionice, u prvoj smjeni za učenike V.-VIII. razreda, a u drugoj smjeni za učenike I.-IV. razreda i 3 specijalizirane učionice: informatičku učionicu, učionicu za rad „male škole“ i učionicu – improviziranu sportsku dvoranu za nastavu TZK u vrijeme kada se ne može koristiti školsko sportsko igralište. Informatička učionica opremljena je kvalitetnim računalima koja su međusobno povezana i spojena na Internet. Uz navedeni učionički prostor u školi postoje knjižnica, školska kuhinja i blagovaonica, zbornica,uredi i ostale prostorije.

 

Športsko igralište je asfaltirano i obilježeno za igranje rukometa i malog nogometa i adekvatno je ograđeno. Instaliran je koš kako bi se moglo koristiti i za košarku. Travnati dio igrališta je prilagođen za igranje odbojke. U izbornoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima škola ima značajnih uspjeha.

 

Kontakt:

Osnovna škola Trnovitički Popovac

Trnovitički Popovac 80, Garešnica

telefon: 043/542-012, 043/542-900

fax: 043/542-012

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.os-trnoviticki-popovac.skole.hr

Odgovorna osoba:

Stjepan Popić - ravnatelj

 

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK