Obrtnici pohvalno o suradnji s Gradom

  • Published in VIJESTI

     Na sjednici garešničkog Udruženja obrtnika koju je vodila njegova predsjednica Daniela Kelava usvojeni su program rada i financijski plan udruženja za sljedeću godinu. Potpredsjednik Udruženja Željko Buđina podsjetio je na brojne aktivnosti društva u prošloj godini, a posebno je istaknuo sudjelovanja na manifestacijama i sajmovima.

     - Slijedeće godine nastupit ćemo na sajmovima u Gudovcu, Križevcima i Grubišnom Polju te na Adventskom sajmu u Garešnici. Također ćemo nastupiti i na manifestacijama diljem Hrvatske od Obrtničkog street food festivala u Sisku preko Obrtničkih dana u Imotskom i Makarskoj do Dana obrtništva u Vukovaru – kazao je Buđina, a predsjednica Udruženja obrtnika Daniela Kelava naznačila je da je glavni cilj tih aktivnosti promocija obrta i obrtništva. Posebno je pohvalila i dobru suradnju s županijskom Obrtničkom komorom i Gradom Garešnicom, osvrnula se na uspješnu organizaciju ovogodišnje gastro izložbe i pozvala sve obrtnike da sudjeluju u realizaciji sljedeće koja će biti 8. svibnja iduće godine.

     Na sjednici je bio i predsjednik županijske Obrtničke komore Goran Grgić koji je rekao da je garešnička Gastro flora najveća i najznačajnija obrtnička manifestacija u županiji i da će je Obrtnička komora i dalje podržavati. Pozvao je obrtnike da se upoznaju s novim poreznim olakšicama koje je propisala Vlada RH te ih upoznao s drugim aktualnostima važnim za obrtnike poput nedavno otvorenog natječaja Grada Garešnice za potpore obrtnicima i poduzetnicima, a najavio je i izlete na Obrtnički sajam u Munchenu, te u Budvu, Kotor i Dubrovnik.  

     Pripreme za gastro izložbu

     Ove godine garešničko Udruženje obrtnika uspješno je organiziralo jubilarnu 10. po redu gastro izložbu u okviru manifestacije Gastro-flora u Garešnici koja je kroz sve te godine postala poznata ne samo u županiji nego i diljem Hrvatske. Tradiciju će nastaviti i u svibnju sljedeće godine, a na izložbu će biti pozvan još veći broj izlagača iz svih krajeva Hrvatske koji će prezentirati gastro ponudu svog zavičaja.

     Potaknuti rad cehova

     Udruženje obrtnika Garešnica tijekom iduće godine nastojat će potaknuti i unaprijediti rad svojih cehova u kojima su okupljene sve istorodne djelatnosti na razini Udruženja. Od ostalih planova u idućoj godini je i odlazak članova udruženja na 13. Obrtničke sportske igre, a cilj im je i nastaviti dobru suradnju s medijima kako bi prezentirali sve djelatnosti Udruženja.

GRAD GAREŠNICA

  • Vladimira Nazora 20A
  • 43280 Garešnica
  • MB: 02555000
  • OIB: 58382750026
  • IBAN: HR5824020061811900008

 

INFO KONTAKTI

  • Tel: 043 675 930
  • Faks: 043 531 568
  • E-mail: grad@garesnica.hr
  • E-mail: gradonacelnik@garesnica.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Kako do nas