Gym

vijesti

U organizaciji gradske Sportske zajednice u petak su proglašeni najbolji sportaši, sportašice, sportske ekipe i sportski djelatnici Grada Garešnice u prošloj 2016. godini. Na svečanosti održanoj u društvenim prostorijama NK Garić u gradskom Sportskom parku najboljim sportašem proglašen je aktualni prvak svijeta savate borac Filip Vujić, član Savate kluba Šan iz Garešnice, najboljom sportašicom rukometašica ŽRK Garešnica Greta Udžbinac, a sportskom ekipom godine momčad RK Garešnica, koja je u prošloj godini izborila ulazak u Prvu hrvatsku rukometnu ligu

Na svečanosti je proglašen i najbolji sportski klub u protekloj godini. Po izboru gradske sportske zajednice to je NK Bršljanica koji je u prošloj godini izborio prvo mjesto u 3. Županijskoj nogometnoj ligi i plasman u 2. ŽNL. Kod mlađih uzrasnih kategorija u muškoj kunkurenciji najboljim je proglašen rukometaš Patrik Kajzogaj, igrač RK Garešnice, a kod djevojaka Tamara Santo, također rukometašica RK Garešnica. Najbolja sportska ekipa u mlađim kategorijama su nogometaši NK Brestovac, uzrast U-13, prvaci županijske lige.

Osim priznanja najboljim sportašima nagrade su dodijeljene i zaslužnim pojedincima – hrvatskoj reprezentativki u sjedećoj odbojci Vlatki Špoljarić za promidžbu Grada Garešnice, sportskom djelatniku Zvonku Kovaču za izniman doprinos u razvoju sporta na području Grada te predsjedniku NK Garić iz Garešnice Miroslavu Gerstneru koji je izabran za najboljeg sportskog djelatnika u 2016. godini.

U sklopu svečanosti održan je i izbor novog vodstva Sportske zajednice Grada Garešnice, a članovi Sportske zajednice za novi, četverogodišnji mandat povjerenje su dali dosadašnjem vodstvu na čelu sa predsjednikom Željkom Rijetkovićem i tajnikom Milanom Klišanom. Tom prigodom predsjednik Željko Rijetković obavijestio je nazočne sportaše o povećanju novčanih sredstava koja će Grad Garešnica izdvajati za sport, tako da će ona u 2017. godini iznositi 600 tisuća kuna.

Predsjednik Sportske zajednice Željko Rijetković o povećanju sredstava za sport


Predsjednik Sportske zajednice Željko Rijetković  govorio je i o novim kriterijama po kojima će Sportska zajednica u ovoj godini dijeliti financijska sredstva sportskim udrugama, s ciljem što pravednije i transparentnije raspodjele novca namijenjenog garešničkom sportu.

Predsjednik Sportske zajednice Željko Rijetković o novim kriterijima

Najboljim sportašima Garešnice i novoizabranom vodstvu Sportske zajednice čestitke je u ime Grada Garešnice uputio zamjenik gradonačelnika Garešnice Josip Bilandžija.

Josip Bilandžija, zamjenik gradonačelnika Garešnice

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK