Gym

vijesti

     Rukometni klub Garešnica održao je godišnju skupštinu u čijem radu su sudjelovali rukometašice, rukometaši, treneri, roditelji mlađih uzrasta i članovi rukovodećih tijela kluba. Tom prigodom predsjednik kluba Njegovan Gazibara podnio je izvješće o radu kluba u prošloj godini i posebno se osvrnuo na aktualnu rukometnu sezonu. 

     - Pojačali smo se u trenerskom dijelu jer smatramo da je rad s mladima od velike važnosti za budućnost kluba. Naša nova trenerica je Viktorija Santo koja radi s mladim kategorijama kao i novi trener Siniša Jurković koji je također došao u klub prošle jeseni. Tu su i naši drugi treneri i mislim da sa svima njima možemo puno napraviti na stvaranju novih rukometaša i rukometašica koji će sutra igrati za seniorsku ekipu. Moram spomenuti i našeg trenera Vladimira Pipala koji je također prošle godine došao na mjesto trenera seniorki. Bitno je sportsko zajedništvo i pozitivna komunikacija svih nas u klubu i rezultati neće izostati – rekao je predsjednik Gazibara. 

     Na skupštini su svi treneri podnijeli izvješće o radu u prošloj godini za uzraste koje treniraju. Trener seniorki koje igraju u 2. HNL – sjever Vladimir Pipal naznačio je da su rukometašice u aktualno prvenstvo ušle nekompletne što se je odrazilo na rezultate u jesenskom dijelu sezone. Drugi dio prvenstva su se kompletirali i bilježe napredak

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK