Gym

vijesti

     U Garešnici je prvi puta u organizaciji Grada Garešnice organizirana zajednička proslava za garešničke parove koji slave 50. godišnjicu braka odnosno Zlatni pir. Održana je u prostorijama Udruge umirovljenika koja je pomogla u organizaciju pira, a uz slavljenike i članove te umirovljeničke udruge na njoj su nazočni bili i garešnički gradonačelnik Josip Bilandžija te garešnički župnik vlč. Dejan Tot koji su slavljenicima čestitali vrijednu godišnjicu.

     Slavljenički parovi nazočni na proslavi bili su Marica i Ilija Balen, Ankica i Ivo Gašparec, Nada i Drago Grubač, Ljiljana i Milan Kajganić, Marica i Stjepan Karadžija te Dušanka i Milan Vučinić, dok se dva para, kako je rekao predsjednik Udruge umirovljenika Miroslav Mauher, zbog bolesti nisu mogla odazvati slavlju. Lijep ceremonijal obnove zavjeta slavljenicima je upriličio župnik Dejan Tot koji je tom prigodom rekao:

     - Kada čovjek gleda iza sebe vjerujem da može zaključiti kako život brzo prolazi i kako nam je u životu potrebno jako malo. Malo mira, ljubavi, dobrote, međusobnog uvažavanja i razumijevanja i malo ovakvih lijepih trenutaka zajedništva. Hvala Vam što ste i mene kao župnika pozvali na ovo slavlje. To je znak koliko ste vjernici i koliko poštujete Crkvu kojoj pripadate – rekao je župnik koji se zahvalio i gradonačelniku Josipu Bilandžiji za pomoć u organizaciji kao i na odazivu na ovo slavlje. Potom je poveo slavljenike da obnove zavjete, a nakon toga uslijedila je zajednička večera i ples.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK