Gym

vijesti

     Snijeg koje je prošlog petka pao na području Garešnice i okolice mališanima je donio veselje, a gradskoj zimskoj službi nije uzrokovao veće probleme. Prometnice su posipavane solju i sipinom radi smrzavanja tijekom noći. Zimsku službu i ove godine obavlja garešnički Komunalac koji za taj posao ima svu potrebnu mehanizaciju i ljudstvo. 

     - Naša zimska služba spremna je i za veće količine snježnih padalina. Osigurali smo dovoljne količine soli i sipine te imamo svu potrebnu mehanizaciju i ljudstvo. Dežuramo danonoćno i u najkraćem roku smo u stanju očistiti gradske ulice, nogostupe i parkirališta, a zaduženi smo za gotovo sto kilometara lokalnih i nerazvrstanih cesta, za oko šest tisuća četvornih metara parkirališta i desetak kilometara nogostupa – rekao nam je direktor Komunalca Dražen Bengez. 

     Gradske ceste se čiste prema unaprijed utvrđenim prioritetima, a prvi prioritet ima središte grada, dom zdravlja, policija, vatrogasni dom, prilazne ceste dječjim vrtićima te vertikalne ceste prema centru Garešnice. Važno je, kaže Bengez, da građani čiste ulaze u svoje kuće i stambene zgrade te da vlasnici očiste snijeg ispred svojih lokala. Državne i županijske ceste nisu u njihovoj nadležnosti, a njih čiste djelatnici bjelovarskih Cesta.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK