Gym

vijesti

     Škola programiranja Algorithmics koja u našem kraju radi nepunih godinu dana, na području Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i šire, postaje sve popularnija i u nju je uključeno sve više osnovnoškolske djece, doznajemo od njenog voditelja Garešničana Velimira Žunca, inače mag. ing. elektrotehnike s devetogodišnjim iskustvom rada u školi. Riječ je o prestižnoj međunarodnoj školi informatike, jedinoj takve vrste između Zagreba i Osijeka, koja se inače provodi na pet kontinenata u više od sto država svijeta.

     - Postajemo sve poznatiji među djecom i roditeljima i to nas veseli. Danas informatičke edukacije provodimo u Bjelovaru, Čazmi, Grubišnom Polju, Daruvaru, Garešnici, Velikom Trojstvu i Lipiku, a uskoro i u Kutini i Novskoj, a održavamo ih u prostorima osnovnih škola. Uz mene provodi ih još pet nastavnika informatike s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Svi polaznici po završetku edukacije dobivaju certifikat, a programi koji se provode su Osnove programiranja, Vizualno programiranje, Informatička pismenost, Izgrada igrica i Python Start – rekao nam je voditelj škole Velimir Žunac.

     Edukacije provode ovisno o želji polaznika, online ili uživo, a one obuhvaćaju 32 predavanja tijekom jedne školske godine. Održavaju se jednom tjedno, a edukacija traje 90 minuta za stariju djecu (blok školski sat) te 45 minuta za mlađu. Cijena po jednom predavanju je 15 eura odnosno 60 eura mjesečno. Upravo je krenuo zimski upisni rok, a više informacija o tome može se dobiti na web stranici škole putem koje se vrše prijave.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK