Gym

vijesti

     Županijski trećeligaš NK Dišnik iz Dišnika održao je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba. Igrači i članovi kluba za novog su predsjednika izabrali dugogodišnjeg sportskog djelatnika Milana Rajšića, sa zadatkom da ojača klub kojem je cilj biti stabilni član 3. ŽNL – jug. Na skupštini su jednoglasno prihvaćena podnijeta izvješća te plan rada za ovu godinu.

     - Jesenski dio prvenstva završili smo na posljednjem mjestu od ukupno 12 klubova u ligi. Što se tiče rezultata mogli smo biti puno bolji, no s obzirom da nas je mučio nedostatak igrača zadovoljni smo što smo se uopće uspjeli skupiti i odigrati sve utakmice. Dobre igre unatoč porazima zabilježili smo u Hrastvcu, Tomašici, Đulovcu, Velikom Pašijanu i Velikom Vukovju. Sada nam je cilj ojačati momčad i u proljetnom djelu popraviti plasman – rekao je na skupštini trener Dišnika Nenad Petrović.

     Za zamjenika predsjednika izabran je Ivica Majurec, za tajnika Dario Vukmanović, a za blagajnika Jasmin Kapan. U Izvršni odbor ušli su još Željko Benčak, Željko Vnučec, Ilija Čakarić, Stevo Kapan, Ivan Havojić, Darko Petrović, Miroslav Čleković i Marko Benčak. Predsjednik Nadzornog odbora bit će Nenad Petrović, a članovi Josip Donč i Darko Rihter. Novom vodstvu na izboru su čestitali gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija i predsjednik gradske Sportske zajednice Željko Rijetković te su im zaželjeli uspješan rad i obećali podršku. Za sve prisutne potom je upriličen zajednički ručak.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE