Gym

vijesti

     Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija proteklog je tjedna potpisao ugovor s novim stanarom poslovne zgrade Tehno parka u Poduzetničkoj zoni Kapelica, Petrom Ljevarom, vlasnikom novoosnovanog obrta FitPro24h. Taj se mladi poduzetnik nedavno iz inozemstva vratio u Hrvatsku te osnovao obrt koji pruža usluge savjetovanja o pravilnoj prehrani i tjelesnoj aktivnosti te pomoć pri regulaciji tjelesne mase za osobe koje žele usvojiti zdrave životne navike. 

     Isto tako, potpisao je i ugovor od daljnjem korištenju poslovnih prostorija u zgradi Tehno parka s Matejom Bogdanom, vlasnikom obrta BGDN digital, koji se u tu poslovnu zgradu uselio prije godinu dana. Tehno park je, podsjetimo, u vlasništvu Grada Garešnice koji poslovne prostore u njemu nudi u zakup poduzetnicima početnicima uz subvencije od 100 posto cijene zakupa u prvoj godini, 50 posto subvencije u drugoj godini i 20 posto subvencije u trećoj godini poslovanja. 

     Komercijalna cijena zakupa inače iznosi 40 kuna po kvadratu tako da je subvencija Grada vrlo vrijedna potpora mladih poduzetnicima koji istodobno dobivaju kompletno namješten ured s uredskom i informatičkom opremom, internet i sve druge priključke te imaju na raspolaganju zajedničku čajnu kuhinju, vanjsku terasu, video nadzor, usluge čišćenja, poštanski sandučić te usluge savjetovanja Poduzetničkog centra Garešnica.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE