Gym

vijesti

     Djelatnici Poduzetničkog centra Garešnica, koji za razliku od drugih razvojnih agencija registriranih na području Garešnice, projekte za garešničke gospodarstvenike pišu i prijavljuje na nacionalne i europske natječaje besplatno, pripremili su i prijavili na nedavni natječaj Ministarstva poljoprivrede 16 projekata za domaće poljoprivrednike i svih 16 projekata je prošlo na natječaju. 

     Riječ je o natječaju kojeg je Ministarstvo poljoprivrede u okviru nacionalnih mjera raspisalo u mjesecu srpnju ove godine prema programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina i to na područjima jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od pet posto pripadnika nacionalnih manjina u ukupnom stanovništvu prema popisu stanovništva iz 2011. godine. 

     - Riječ je o bespovratnim sredstvima, a svi prijavitelji čije projekte smo pripremili ostvarili su potporu do 60 tisuća kuna po pojedinom projektu, što je ukupno gotovo 960 tisuća kuna potpore garešničkim poljoprivrednicima. Svi prijavitelji nabavit će nove strojeve, traktorske priključke i opremu za poljoprivrednu proizvodnju, a čak pet poljoprivrednika odlučilo je uložiti i u kupnju domaćih životinja, dok su dvojica odlučila povećati svoje poljoprivredne nasade – rekla nam je direktorica Poduzetničkog centra Tatjana Purkić.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE