Gym

vijesti

     Mladi grafičar Mario Leskovar otvorio je Obrt za dizajni i tisak Outline u Garešnici prije dvije godine u vrijeme kada je zbog zaustavljanja širenja pandemije koronavirusa na snazi bio lockdown, a zahvaljujući svojoj upornosti, poslovnoj sposobnosti i kvalitetnom radu ne samo da je opstao na tržištu nego je i unaprijedio poslovanje. Prošlog tjedna povodom drugog rođendana svojeg obrta upriličio je Dan otvorenih vrata u svojoj tiskari na koje je pozvao klijente, ali i sve druge građane te ih tom prigodom počastio domjenkom i darivao prigodnim poklonima. 

     - Pokrenuo sam tiskaru u vrijeme najveće pandemije i nisam znao što će se događati, ali posao je krenuo dobro, dolazilo mi je sve više klijenata, a time i posla i zarade. Posao i dalje širim, a kupci mi i dalje dolaze, najviše po preporuci zadovoljnih klijenata. Osvajam ih kvalitetom tiska, dizajnom, pristupačnom cijenom i poštivanjem rokova isporuke, a osim za kupce iz Garešnice i okolice radim i za područje cijele Hrvatske pa čak i za inozemstvo – rekao nam je Mario Leskovar.

     Zbog povećanja posla kupio je i nove strojeve i to termo prešu za kape i stroj za tisak na šalicama, a u planu mu je i nabavka UV printera. Posao je, podsjetimo, pokrenuo uz pomoć državnih sredstava za samozapošljavanje i dijelom vlastitog novca, a sada mu je u planu i apliciranje na nacionalne i europske natječaje za nabavku opreme. U studenom će u suradnji s Zavodom za zapošljavanje provoditi projekt osposobljavanja troje polaznika koje će educirati o grafičkom dizajnu u svojoj tiskari. 

     Zadovoljan suradnjom s Gradom 

     Vlasnik Mario Leskovar zadovoljan je i sa suradnjom na koju je, kaže, naišao od strane Grada Garešnice i gradskih institucija. U početku je radio samo za privatne tvrtke i fizičke osobe, a u međuvremenu je počeo dobivati i poslove od gradskih institucija poput Poduzetničkog centra Garešnica i gradske Turističke zajednice, odradio je i gradski Infinity festival i uskoro kreće u jedan projekt s Centrom za posjetitelje, a nada se i budućoj suradnji.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE