Gym

vijesti

     U Velikom Zdenčacu u tijeku su završni radovi na postavljanju energetske fasade na vatrogasnom domu. Time će okončati višegodišnji radovi financirani gradskim novcem na uređenju tog objekta i njegovog okoliša, a valja podsjetiti da je u okviru radova u dom uveden vodovod, u njemu su uređeni kuhinja i sanitarni čvor te je riješeno grijanje i klimatizacija. Osim toga do doma je doveden plin, a asfaltirano je i njegovo dvorište odnosno parkiralište ispred doma.  

     Kako nam je rekao gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija time se želi podići kvaliteta stanovanja u tom garešničkom naselju što je u skladu s politikom aktualne gradske uprave ravnomjernog razvoja svih naselja na području Grada Garešnice. Predsjednik Mjesnog odbora Zdenčac Ivica Trupinović vodi taj mjesni odbor već u drugom mandatu i kaže nam da su u tom razdoblju realizirani brojni projekti u Zdenčacu te izdvaja kompletnu energetsku obnovu škole, novu led rasvjetu u cijelom naselju, uređenje nogostupa i parkirališta kod groblja kao i asfaltiranje mosta i ulaza u groblje. Uredili su i mjesnu kapelicu sv. Florijana, nasipali kamenom parkiralište kod škole, a sad im je plan urediti kapelicu na mjesnom groblju i rukometno igralište kod škole.

     To se naselje sastoji od tri ulice: Velikog i Malog Zdenčaca te Banovače, a broji gotovo 400 stanovnika. U Zdenčacu djeluje dobrovoljno vatrogasno društvo koje će ovoga rujna svečano obilježiti 90. obljetnicu rada, a na velikoj proslavi, za koju su pripreme već počele, očekuju se brojni gosti iz Grada i Županije. Mjesni odbor zajedno s mještanima tijekom godine organizira tradicionalne manifestacije „Božić u Zdenčacu” te nogometni „Turnir ulica”, a u tom se naselju posebno obilježavaju blagdan sv. Florijana i blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice kada se u mjesnom domu priređuju i Dani kruha.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK