Gym

vijesti

     Poduzetnički centar Garešnica ovih je dana izvijestio javnost o novim gradskim projektima koji su nedavno odobreni na natječajima za koje su projektne prijave radili djelatnici tog Centra. Riječ je o nekoliko projekta od kojih je najvrjedniji projekt Rekonstrukcije Društvenog doma u Garešničkom Brestovcu za što je odobreno 300 tisuća kuna. Taj je projekt prošao na natječaju LAG-a Moslavina tip operacije 2.1.1. „Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a".

     Drugi projekt odnosi se na rekonstrukciju ceste u Ulici 30. svibnja u Garešničkom Brestovcu kojeg je odobrilo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice. Time je osigurano 250 tisuća kuna za spajanje asfaltom te ulice sa središtem Garešničkog Brestovca.

     Treći projekt je vrijedan nešto manje od 250 tisuća kuna, a rezultat je uspješne prijave Grada Garešnice kao osnivača Dječjeg vrtića Maslačak na Javni poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini.

     Ova financijska potpora uključuje troškove propisane Državnim pedagoškim standardom kao što su izdaci za djelatnike vrtića, prehrana djece i uvjeti boravka djece (materijalni izdaci, oprema, energija i sl.), a omogućiti će uspješan daljnji rad vrtića kao mjera demografske politike unapređenja roditeljstva i podrške mladim obiteljima. Osim toga, ovom mjerom Grad Garešnica oslobodit će roditelje od obveze plaćanja udjela u cijeni dječjeg vrtića za jedan mjesec.

     Poduzetnički centar Garešnica u suradnji s gradskom Turističkom zajednicom izradio je i projektnu prijavu koja je prošla na javnom pozivu za sufinanciranje manifestacija Gariglazbijade, Fišijade i Adventa u Garešnici. Riječ je sredstvima koja osiguravaju Bjelovarsko-bilogorska županija i Županijska Turistička zajednica. Za Gariglazbijadu su predviđeni tradicionalni sajam i koncert, za Fišijadu natjecanje u kuhanju fiša, utrka kajacima te natjecanje u potezanju užeta i koncert Geliptera, a u okviru Adventa u Garešnici koji će se odvijati tijekom cijelog prosinca - paljenje adventskih svijeća, božićni sajam, vlakić Djeda Mraza, radionice za djecu i odrasle, Božićni plesni koncert mažoretkinja, priredba učenika Osnovne škole, koncert Jacquesa Houdeka i doček Nove godine za djecu. 

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK