Gym

vijesti

     Dan vatrogastva i blagdan svog zaštitnika svetog Florijana, bio je prigoda brojnim građanima da se upoznaju s raznim vozilima i opremom garešničkih vatrogasaca. Naime, gradska Vatrogasna zajednica tim je povodom upriličila smotru svoje tehnike koju su mnogi građani razgledali s velikim zanimanjem. Posebno zanimljiva bila je djeci, ali i odraslima koje je iznenadila razina opremljenosti garešničkih vatrogasaca koji su uz vatrogasne cisterne, kamione i uobičajenu vatrogasnu opremu izložili i brodicu, dronove i quad s prikolicom, opremu kakvom vatrogasci nekad nisu raspolagali.    

     - Na smotri smo izložili naša vozila s opremom među kojima i quad s prikolicom koji nam služi za izvlačenje unesrećenih iz nepristupačnih šumskih područja. Tu su i čamac te brodica za djelovanje u slučaju poplava, a važno je podsjetiti da gradsko područje ima 800 hektara vodenih površina. Spomenut ću i kemijsko vozilo te dronove i alpinističku opremu. Sve nam to omogućuje da djelujemo u svakoj vrsti intervencija – rekao je zapovjednik JVP Garešnica Tomislav Kunješić.

     Vatrogasce je povodom njihova dana primio i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija koji im je tom prigodom zahvalio na dobroj suradnji. Vatrogasci su tijekom dana obišli i dječje vrtiće i škole te su sudjelovali na misi u garešničkoj župnoj crkvi. Do kraja svibnja nastavit će se provjerama ispravnosti vatrogasnih vozila i opreme u svim DVD-ima na području Grada Garešnice.

 

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE