Gym

vijesti

     Vrijedni članovi Povijesne udruge Bršljanica ne miruju ni tijekom zime. Ovih dana nad maketom Grada Bršljanca u središtu Velike Bršljanice uz pomoć djelatnika gradskog Komunalca postavljena je pergola čiju su gradnju oni inicirali. Upravo to mjesto trebala bi biti početna i završna točka s koje će polaziti i na koju će se vraćati svi posjetitelji Velike Bršljanice kada budu kretali u obilazak prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti ovog dijela Moslavine.

     Članovi te udruge predvođeni predsjednikom Petrom Miščevićem već su uspostavili nekoliko turističkih staza kroz bršljanički kraj, a tu je uglavnom riječ o starim putevima koji su kroz vrijeme zaboravljeni i zarasli u šikare i šume. Entuzijasti okupljeni u PU Bršljanica otimaju ih od zaborava, čiste i uređuju, a sve kako bi privukli posjetitelje u taj kraj, ali i upoznali djecu i mlade sa prirodnom, kulturnom i povijesnom baštinom ovog dijela Moslavine.

     Njihovim aktivnostima ne obogaćuje se samo turistička ponuda Garešnice već i Bjelovarsko-bilogorske županije kao i cijele Moslavine. Prepoznali su to i Grad Garešnica i Bjelovarsko-bilogorska županija te potpomažu rad te udruge. Ovih dana postavljene su ploče i putokazi koji usmjeravaju na turističke staze i ukazuju na turističke zanimljivosti toga kraja.Trenutačno možda najpoznatija staza je ona koja vodi do etno-kuće obitelji Leksa i dalje prema Dišniku ili Velikoj Bršljanici i nju su već obišli brojni posjetitelji.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE