Gym

vijesti

     Da je Garešnica sredina u kojoj ima dobrih ideja i inicijativa te vrijednih i marljivih ljudi koji su ih sposobni provesti u djelo potvrdilo je i nedavno priznanje koje je naš grad dobio na natječaju za „Naj-akcije 2021.” za prvi „Garešnica Infinity festival” koji je održan u lipnju ove godine. Riječ je o festivalu posvećenom dvojici uspješnih i nadaleko poznatih Garešničana, inženjeru Mikeu Vuceliću koji je sudjelovao u NASA-inom svemirskom programu Apollo u okviru kojeg je osvojen Mjesec te pjevaču Ivi Robiću. 

     Organizatori prvog festivala su bili Grad Garešnica, Turistička zajednica Sjeverna Moslavina i garešnička Srednja škola August Šenoa u suradnji sa zagrebačkom Udrugom Profesor Baltazar, Dječjim vrtićem Maslačak iz Garešnice i Osnovnom školom Garešnica. S obzirom da su reakcije na festival bile više nego odlične Poduzetnički centar Garešnica prijavio ga je na natječaj "Naj-akcije 2021." na kojem je on potom i prepoznat kao jedna od najoriginalnijih lokalnih akcija u ovoj godini. Festival je, podsjetimo, namijenjen prvenstveno djeci i mladima kojima se želi omogućiti stjecanje novih znanja i praktičnih vještina kroz zabavu i igru, a ujedno i motivirati ih na učenje te im pokazati na primjeru dvojice poznatih Garešničana da i male sredine mogu dati velike i uspješne ljude te da presudnu ulogu u tome imaju trud i rad, a ne mjesto rođenja. 

     Garešnička udruga SFERIA koja je izniknula iz tog festivala, već radi na pripremi drugog „Garešnica Infinity festivala” za kojeg planira dio sredstava osigurati na natječaju američke ambasade u Zagrebu za udruge koje promoviraju znanost. Valja istaknuti da će priznanje za taj festival Gradu Garešnici dobro doći i u postupku dobivanja statusa „Grad - prijatelj djece” jer je i to jedan od pokazatelja da se u Garešnici kontinuirano radi na osmišljavanju i provođenju edukativnih i zabavnih sadržaja za djecu.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE