Gym

vijesti

Grad Garešnica će kao partner u projektu, uz podršku stručnjaka uključenih u projekt „e-poslovanje“ i Poslovnog parka Bjelovar LORA d.o.o., raditi na podizanju razine svijesti o e-poslovanju u malim i srednjim poduzećima na svojem području, te će pružiti podršku o informacijsko - komunikacijskim tehnologijama.

Također, Grad Garešnica će sudjelovati u održavanju kampanja podizanja svijesti usmjerenih prema malim i srednjim poduzećima uz potporu projektnog tima, uključujući seminare o e-poslovanju. Nakon uspješnih  kampanja za podizanje svijesti, Grad Garešnica će, uz pomoć LORA-e, te podršku projektnog tima, odraditi radionice za mala i srednja poduzeća, kao i na naprednoj razini kako bi se povećala stručnost i znanje u korištenju informacijsko-komunikacijskih tehnologija i  e-poslovanja.

Pozivaju se svi zainteresirani predstavnici malih i srednjih poduzeća, kao i poduzetnici - početnici, da se jave u Grad Garešnicu, radi njihovog evidentiranja za sudjelovanje u projektu. Kontakt osoba je zamjenik gradonačelnika Tomislav Anđal.

Više informacija o projektu „e-poslovanje“:

Cilj:  pojačati konkurentnost hrvatskih malih poduzetnika podizanjem razine njihova znanja i  angažmana u području e-poslovanja, organiziranim edukacijama po gradovima u županiji.

 

Financiranje:  IPA Program Europske unije - Program regionalne konkurentnosti i Vlade RH.

 

Trajanje projekta:  22 mjeseca (siječanj 2013. -  studeni 2014. god.) 

 

Temeljem natječaja MINPO-a Poslovni park Bjelovar LORA d.o.o. imenovan je Regionalnim Centrom za BBŽ u provedbi projekta. Osim dodatnih znanja i vještina za BBŽ, projektom se donira informatička oprema u  vrijednosti 50.000 EUR, koja će se koristiti  za edukaciju pri provedbi e-poslovanja.

 

Partneri LORA-i u provedi projekta su: BBŽ, Gradovi: Bjelovar, Čazma, Garešnica, Grubišno Polje i Daruvar, Visoka tehnička škola u Bjelovaru, Udruga informatičara BBŽ i poduzetnici.      

 

Aktivnosti projekta:

Projekt se provodi na dvije razine.  

Prva se razina bavi povećanjem kapaciteta u deset poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj  (i njihovih partnera) kako bi im se dala sredstva, znanje i sposobnosti da budu u mogućnosti održati treninge o podizanju svijesti o e-poslovanju, te davati podršku malim i srednjim poduzećima.

Druga razina projekta podrazumijeva da izabrane poduzetničke potporne institucije (i njihovi partneri) praktično provode treninge o podizanju razine svijesti o e-poslovanju neposredno malim i srednjim poduzećima u svojim regijama.

 

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK