Gym

vijesti

Predstavnici Grada Garešnica su dana 25. listopada 2013. godine bili u službenom posjetu gradu Balatonlelle, koji se nalazi na obali Balatona.   Zahvaljujući predsjedniku Hrvatske samouprave u Kapošvaru, gdinu Tiboru Čuču, dogovoren je sastanak s predstavnicima tog lijepog grada. Teme razgovora sz bile usmjerene na mogućnosti buduće suradnje dvaju gradova.

Oba su gradonačelnika ukratko predstavili svoje gradove, naglasivši pritom mogućnosti suradnje i sudjelovanja u nekim budućim zajedničkim projektima, financiranim od strane europskih fondova.

 

Dogovoren je i termin sljedećeg susreta, početak prosinca, kada će delegacija mađarskog grada Balatonlelle doći u Garešnicu i upoznati se bolje s našim gradom.

 

Delegaciju Grada Garešnice sačinjavali su: gradonačelnik Velimir Žunac, zamjenici gradonačelnika Tomislav Anđal i Josip Bilandžija, predsjednik Gradskog vijeća Željko Starčević, te direktor tvrtke Komunalac d.o.o. Garešnica Dražen Bengez.

 

U sklopu ovog posjeta, odigrana je i tradicionalna malonogometna utakmica između gradonačelnika i načelnika iz Bjelovarsko - bilogorske županije protiv kolega iz mađarske županije Somogy, u kojoj su predstavnici naše županije bilo uspješniji.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE