TURNIR: Palermo i Havana osvojili Garešnicu

  • Published in VIJESTI

     U subotu su odigrane završne utakmice komercijalnog, drugoga po redu, Malonogometnog turnira Garešnica 2018. koji se tijekom siječnja odigravao u Garešnici u sklopu obilježavanja Dana grada. Turnir je u seniorskoj konkurenciji osvojila ekipa Cafe bara Havana iz Garešnice (na naslovnoj slici) u sastavu: Pavić, Vujašković, Cjetojević, Mlinarić, Tirić, Orač, Pavličević, Stankić, Kožuhar i Vrbanić koja je u finalnoj utakmici, nakon 0:0 u regularnom dijelu, na sedmerce, pobijedila ekipu Natural food iz Kutine. Na kraju je bilo 3:1 za Havanu za koju su pogotke iz penala postigli Pavličević, Tirić i Orač. Ekipu Cafe bara Havana vodio je Tihomir Pokopac. Treće mjesto pripalo je Cafe baru Jaje & Inov-gradnja s obzirom da se bjelovarski Fitness centar Step nije pojavio na utakmici. Najbolji igrač turnira u seniorskoj konkurenciji bio je Domagoj Tirić iz Havane, Bruno Pavić, također iz Havane, proglašen je najboljim vratarem dok je najbolji strijelac bio Stjepan Petrović iz ekipe Šume Šugić s postignutih 5 pogodaka. 

     U konkurenciji veterana najbolja je bila ekipa Pizzerije Palermo iz Garešnice za koju su igrali Farkaš, Keković, Karlica, Topčić, Vaclavek, Jovanović, Prodanović, Bukovac, Žalac i Klobučar. Oni su u finalu, također na penale, pobijedili prošlogodišnjeg pobjednika ovog turnira ekipu Mak iz Kutine. Regularni dio utakmice završio je s 1:1, strijelac za Palermo bio je Keković, da bi za konačnu pobjedu Palerma od 4:3 iz sedmeraca zabili još Klobučar, Prodanović i Jovanović. Treća je bila ekipa Libertasa iz Novske koja je s 6:3 pobijedila Lukač zastupanje iz Kutine. Najbolji igrač veteranskog dijela turnira bio je Tomislav Kutleša iz Maka, najbolji strijelac Branislav Karlica iz ekipe Palerma s ukupno 7 postignutih pogodaka, a najbolji golman Franjo Farkaš, također iz Palerma. Pobjedničku momčad Pizzerije Palermo vodio je Željko Rebrović.

     Na turniru je nastupilo dvanaest ekipa u seniorskoj i osam u veteranskoj konkurenciji. Organizator turnira bili su veterani NK Garić iz Garešnice, a pokrovitelj Grad Garešnica. Kako doznajemo od organizatora sljedeći turnir održavao bi se krajem godine u prosincu, a ne više u siječnju kako je to bilo do sada. Time se na ovaj malonogometni turnir želi privući još više gledatelja.

01
04
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
25

GRAD GAREŠNICA

  • Vladimira Nazora 20A
  • 43280 Garešnica
  • MB: 02555000
  • OIB: 58382750026
  • IBAN: HR5824020061811900008

 

INFO KONTAKTI

  • Tel: 043 675 930
  • Faks: 043 531 568
  • E-mail: grad@garesnica.hr
  • E-mail: gradonacelnik@garesnica.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Kako do nas