Brezovcu novi mandat na čelu NK Brestovac

  • Published in VIJESTI

     Županijski prvoligaš NK Brestovac iz Garešničkog Brestovca održao je izbornu skupštinu na kojoj je povjerenje za novi mandat na čelu kluba dobio dosadašnji predsjednik Alen Brezovac. On je u izvješću o radu u prošloj godini naznačio da je 2019. bila izuzetno uspješna za klub, a najveći uspjeh bio je osvajanje naslova prvaka Druge ŽNL - jug i ulazak u viši rang.

     -Prošle smo godine osvojili prvenstvo i time smo na najljepši način proslavili 90-tu obljetnicu kluba. Uz ligaško natjecanje bili smo aktivni i na drugim područjima te smo surađivali s mjesnim odborom i udrugama koje djeluju u Brestovcu. Organizirali smo dva nogometna turnira, revijalnu utakmicu s veteranima HNS-a, pomogli organizaciju stolnoteniskog turnira, nastupili na Susretima Brestovaca te priredili maskembalsku zabavu – rekao je predsjednik Brezovac te dodao:

     - Ulagali smo u naš klupski objekt i igralište. Postavili smo zaštitne mreže iza golova, osposobili pomoćno igralište, uređivali sanitarni čvor, a nabavili smo i novu kosilicu i trimer. U ovoj godini planiramo uvesti plin, adaptirati svlačionice, zamijeniti stolariju te postaviti fasadu na klupske prostorije, a dovršit ćemo i uređenje vanjskog zahoda, obnoviti tribinu i proširiti parkiralište – kazao je Brezovac koji se na podršci u radu kluba zahvalio Gradu Garešnici i gradonačelniku Josipu Bilandžiji, gradskog Sportskoj zajednici, Komunalcu, mjesnom odboru i svim udrugama koje djeluju u mjestu.

     Na skupštini je biran i Izvršni odbor kluba, a u njega su ušli Luka Čengić, Andreja Jurgan, Željko Čop, Danijel Gilić, Danijel Čengić, Saša Štičko, Marijan Štičko i Siniša Klobučar dok su u Nadzorni odbor izabrani Stevo Donč, Goran Hercigonja i Željka Gilić. Što se tiče nastupa u novom prvenstvu Prve ŽNL – Bjelovar, rečeno je da se klub uoči sezone pojačao, a jesenski dio prvenstva završio je na 10. mjestu s 18 bodova čime su u klubu zadovoljni. Prvu ekipu vodi trener Željko Rebrović, a mlađe uzraste Marijan Jovanović. Nazočne su pozdravili i obećali im daljnju potporu gradonačelnik Josip Bilandžija i predsjednik Sportske zajednice Željko Rijetković.

GRAD GAREŠNICA

  • Vladimira Nazora 20A
  • 43280 Garešnica
  • MB: 02555000
  • OIB: 58382750026
  • IBAN: HR5824020061811900008

 

INFO KONTAKTI

  • Tel: 043 675 930
  • Faks: 043 531 568
  • E-mail: grad@garesnica.hr
  • E-mail: gradonacelnik@garesnica.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Kako do nas